We ontwerpen tuin, park, plein of straat. Een goed ontwerp past bij de opdrachtgever, maar moet hem ook mogelijkheden en ideeën aanreiken waar hij zelf niet aan heeft gedacht. Eenvoud, natuurlijkheid, speelsheid en sfeer bepalen het plan. Elk ontwerp wordt op maat gemaakt op basis van de wensen van de opdrachtgever.

Een tuin dient toegankelijk te zijn, een plek voor gemak, genoegen en natuur; een plek waar altijd ruimte is voor beweging en verrassing. Rust wordt gecreëerd door een eenvoudig lijnenspel in harmonie met de omgeving en door het gebruik van zorgvuldig gekozen bomen, planten en materialen. Hagen en bomen geven structuur.

Een boom vormt een belangrijk driedimensionaal element in de tuin. Een boom geeft een afwisseling van zon en schaduw, biedt vogels een onderdak en toont de seizoenen. Een boom zorgt voor natuur dicht bij huis. Dit geldt niet alleen voor grote tuinen, maar zeker ook voor kleine tuinen.

Speelsheid, verrassing en genoegen brengen we ook in de vorm van zorgvuldig ontworpen tuinhuisjes, boomhutten of paviljoentjes. We laten ons hierbij inspireren door de rijke 19e eeuwse traditie. Ze zorgen voor een blijvende, verrassende beleving van de tuin.
 
Na een eerste gesprek maken we een plan in hoofdzaak. In grote lijnen heeft u dan een ontwerp waarmee u zelf aan de slag kunt. Natuurlijk kunnen we voor u ook het plan verder uitwerken en detailleren. Ook verzorgen we begeleiding bij de aanleg.

Door te werken met de zware en middelzware bomen van de eigen kwekerij ziet een tuin er direct “aangekleed” uit. En door toepassing van bomen als de kastanje, linde, beuk, meidoorn, noot of appelboom krijgt u een tuin met een boom waar iets aan te beleven valt.